Over ons

Over ons


V-Nix. In 2006 opgestart door een drietal vrienden uit Groningen en in een hoog tempo uitgegroeid tot een serieus e-commercebedrijf met verstand van zaken. Vanaf de eerste dag hanteren we een formule die we - zelfs na een flinke groei in de afgelopen 13 jaar - altijd vast hebben gehouden: een uitmuntende klantenservice bieden, zowel voor als na de bestelling. Die formule veranderen we nooit.

Vrienden en collega's tegelijk

Werken met je beste vrienden; er zijn ontelbaar veel voorbeelden te vinden waarbij het niet lukt. Waarom bij V-Nix dan wel? Het antwoord is simpel: we zijn gewend om er altijd voor elkaar te staan wanneer dat nodig is. Of dat nu in de privésfeer is of in een werkomgeving maakt voor ons geen enkel verschil.

Flexibiliteit voorop

Een handboek hebben we niet, net zo min als dat we enorm strikte regels hanteren. Natuurlijk, waar dat nodig is houden ook wij ons aan de regels die voor webshops gelden. Flexibiliteit is echter een factor die enorm belangrijk is in een constant veranderende markt. Gaat er bijvoorbeeld iets mis met je bestelling? Dan ligt bij ons de uitdaging om daar - eventueel samen met jou - een zo creatief mogelijke oplossing voor te bedenken. En dat lukt ons bijzonder goed zoals je aan de beoordelingen op diverse websites kunt teruglezen.

Bedrijfsinformatie

Adres

Spark Robotics B.V.
Edisonstraat 8
7903 AN
Hoogeveen

KVK-nummer 62210688
BTW-nummer NL854708625B01
BankrekeningNL78INGB0007693917 t.n.v. V-Nix te Groningen
BIC-SWIFT INGBNL2A

Routebeschrijving