Over ons

Over ons


Waar we voor staan

V-Nix.nl is een jong en snel groeiend e-commerce bedrijf dat zich voornamelijk richt op outdoor gadgets en actioncamera's. Hoge kwaliteit en lage prijzen zijn onze belangrijkste speerpunten. Dag in dag uit zetten wij alles op alles om dit na te streven. En met succes! V-Nix staat al jaren bekend om de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De beste service

Bij V-Nix staat service erg hoog in het vaandel. Omdat je op V-Nix veel specialistische producten aantreft vinden wij het erg belangrijk dat we je daarbij goed kunnen helpen. Onze helpdesk beschikt daarom over de noodzakelijke kennis en ervaring om de juiste informatie te geven. Of het nou gaat om het instellen van je nieuwe actioncamera of hulp bij het uitzoeken van een outdoor product. Onze medewerkers zitten klaar om je te adviseren.

Lage prijzen

Omdat wij een webshop zijn en efficiƫnt omgaan met onze voorraad kunnen wij onze prijzen erg laag houden zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Wij vinden dat A-merken betaalbaar moeten zijn voor iedereen. En daar zorgen we voor. Iedere dag opnieuw.

Bedrijfsinformatie

Adres

V-Nix.nl
Grondzijl 16
9731DG Groningen
Nederland

KVK-nummer 62210688
BTW-nummer NL854708625B01
Bankrekeningnummer NL78INGB0007693917 t.n.v. V-Nix te Groningen
BIC-SWIFT INGBNL2A

Routebeschrijving