Betaalmethoden V-Nix

Betaalmethoden


Veilig betalen

Elektronisch betalingsverkeer is een gevoelig onderwerp. Het vergt specialisme om alles veilig, simpel en vlot te laten verlopen. Om deze reden besteden wij dit uit aan Pay.nl. Pay.nl collecteert al onze betalingen namens ons en notificeert ons direct wanneer je betaling ontvangen is, zodat wij tot uitlevering van de bestelling over kunnen gaan.

Betaalmethoden

Je kunt bij V-Nix (met uitzondering van bepaalde producten en bedragen) op een aantal manieren betalen.

iDeal
Betalen met iDeal is de meest gebruikte en eenvoudigste methode. Met iDeal betaal je direct via de vertrouwde internetbankierenomgeving van je eigen bank. Daarnaast is iDeal de snelste methode. Het duurt maximaal vier uur voordat een betaling via iDeal wordt bevestigd. Bovendien is betalen via iDeal gratis.

Creditcard
Betalen middels creditcard is bij ons ook mogelijk. Wij ondersteunen VISA en MasterCard.

Visa / BanContact / Mr. Cash / SOFORT e-commerce / Maestro0% van het factuurbedrag
MasterCard0% van het factuurbedrag

Overige betaalmethoden maken doorgaans onderdeel uit van bovengenoemde merken. Hieronder volgt een overzicht.

LandMethodeMerk
België BanContact / Mr. Cash VISA
Verenigd Koninkrijk MasterCardMasterCard
Ierland Laser VISA
Frankrijk Carte Bleu VISA
Duitsland ELV VISA

Let op: Creditcards worden tegenwoordig geleverd met een bijbehorende 3D-secure pincode. Heb je nog geen code? Vraag deze dan nu aan voor je Visa of MasterCard.

Giropay
Giropay is veelgebruikt betaalmiddel bij de Duitse consument. Het betaalproces heeft veel overeenkomsten met iDEAL; veilig en het verloopt volledig via de internetbankieromgeving van de consument.

Overboeking (bank transfer)
Je kunt bij V-Nix ook betalen middels een overboeking. Je moet altijd een bestelling hebben geplaatst alvorens het overboeken van een bedrag. In het geval dat je een bedrag overmaakt zonder dat dit in ons systeem staat kunnen wij niet garanderen dat je bestelling goed en/of snel zal worden verwerkt. Mocht je dit toch doen, vermeld dan zoveel mogelijk informatie over de betaling in een e-mail of neem telefonisch contact met ons op.

Aanbetaling van 50% van het aankoopbedrag, restant na levering.
Aanbetaling onder vermelding van het ordernummer 50% van het aankoopbedrag overboeken naar ons. Na ontvangst van het product het resterende bedrag overboeken naar de zelfde rekening. In het geval dat je een bedrag overmaakt zonder dat dit in ons systeem staat kunnen wij niet garanderen dat je bestelling goed en/of snel zal worden verwerkt. Mocht je dit toch doen, vermeld dan zoveel mogelijk informatie over de betaling in een e-mail of neem telefonisch contact met ons op.

DHL/Redjepakketje + Track&Trace

Al onze pakketten worden via DHL of Redjepakketje verzonden met een Track&Trace barcode. Hiermee heb je te allen tijde inzicht in waar je pakketje zich bevindt. Op de website van Track&Trace kun je je pakketstatus inzien. Ga hiervoor naar DHL of Redjepakketje.

Verzendkosten
Verzendkosten worden per bestelling slechts eenmalig in rekening gebracht, ongeacht de hoeveelheid producten per bestelling. Een overzicht van de verzendkosten die wij rekenen voor bestellingen met een bestelbedrag lager dan € 50,00.

LandPakketEnveloppe
Nederland € 4,95 N.v.t.
België € 4,95 N.v.t.
Luxemburg € 12,95 N.v.t.
Duitsland € 6,95 N.v.t.
Frankrijk € 15,95 N.v.t.
Verenigd Koninkrijk € 13,45 N.v.t.
Denemarken € 17,95 N.v.t.
Spanje € 21,95 N.v.t.
Verenigd Koninkrijk € 13,45 N.v.t.
Oostenrijk € 17,95 N.v.t.
Finland € 22,95 N.v.t.
Portugal € 20,95 N.v.t.
Ierland € 22,95 N.v.t.
Polen€ 23,95 N.v.t.
Zweden€ 21,95 N.v.t.