Betaalmethoden

Voor 23:59 besteld = morgen in huis!*

Betaalmethoden


Veilig betalen

Electronisch betalingsverkeer is een gevoelig onderwerp. Het vergt specialisme om alles veilig, simpel en vlot te laten verlopen. Om deze reden besteden wij dit uit aan Adyen Enterprise Payment Services. Adyen collecteert al onze betalingen namens ons en notificeert ons direct wanneer uw betaling ontvangen is, zodat wij tot uitlevering van de bestelling over kunnen gaan.

Betaalmethoden

U kunt bij V-Nix (met uitzondering van bepaalde producten en bedragen) op een aantal manieren betalen.

iDeal
Betalen met iDeal is de meeste ideale methode. Met iDeal betaalt u direct via de vertrouwde internetbankieren omgeving van uw eigen bank. Daarnaast is iDeal de snelste methode. Het duurt maximaal vier uur voordat een betaling via iDeal wordt bevestigd. Bovendien is betalen via iDeal gratis.

Creditcard
Betalen middels creditcard is bij ons ook mogelijk. Wij ondersteunen Visa, MasterCard en American Express. Indien u voor deze betaalmethode kiest dient u er rekening mee te houden dat er transactiekosten worden berekend. De tarieven hiervoor zijn als volgt:

Visa2% van het factuurbedrag
MasterCard2% van het factuurbedrag
American Express4% van het factuurbedrag

Overige betaalmethoden maken doorgaans onderdeel uit van bovengenoemde merken. Hieronder volgt een overzicht.

LandMethodeMerk
Belgie BanContant / Mr. Cash Visa
Verenigd Koninkrijk Maestro / Solo MasterCard
Ierland Laser Visa
Frankrijk Carte Bleu Visa
Duitsland ELV Visa

Let op: Creditcards worden tegenwoordig geleverd met een bijbehorende 3D-secure pincode. Heeft u nog geen code? Vraag deze dan nu aan voor uw Visa of MasterCard.

Overboeking (bank transfer)
U kunt bij V-Nix ook betalen middels een overboeking. Let op in geval van internet- of telebankieren! U moet altijd een bestelling hebben geplaatst alvorens het overboeken van een bedrag. In het geval dat u geld overmaakt zonder dat dit in ons systeem staat kunnen wij niet garanderen dat uw bestelling goed en/of snel zal worden verwerkt. Mocht u dit toch doen, vermeld dan zoveel mogelijk informatie over uw betaling in een e-mail of neem telefonisch contact met ons op.

Verzending

PostNL + Track&Trace
Al onze pakketten worden via PostNL verzonden met een Track&Trace barcode. Hiermee hebt u te allen tijde inzicht in waar uw pakketje zich bevindt. Op de website van Track&Trace kunt u uw pakketstatus inzien. Ga hiervoor naar TrackTrace.nl.

Verzendkosten
Verzendkosten worden per bestelling slechts eenmalig in rekening gebracht, ongeacht de hoeveelheid producten per bestelling. Een overzicht van de verzendkosten die wij rekenen:

LandPakketEnveloppe
Nederland € 5,95 € 2,95
Belgie € 5,95 € 2,95
Duitsland € 14,00 € 6,00
Frankrijk € 14,00 € 6,00
Rest van de wereld € 14,00 € 6,00

Rembours
Wilt u een bestelling onder rembours laten verzenden? Dit is mogelijk. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Voor een rembours zending brengen wij € 20,- in rekening.