Bezorgopties

Bezorgopties


Geen verzendkosten

Bestel je voor minimaal € 50,- dan betalen wij de verzendkosten. Dit geldt voor bestellingen binnen Nederland en België. Bij bestellingen met een lagere orderwaarde berekenen we slechts € 4,95 verzendkosten.

DHL & Red je Pakketje

Al onze pakketten worden verzonden via DHL of Red je Pakketje inclusief trackingcode waarmee je het pakket altijd kunt volgen. Deze trackingcode ontvang je automatisch zodra je bestelling is klaargezet voor verzending.

Uitzonderingen

Bestellingen die na 15:00 worden besteld worden de volgende ochtend als Same Day zending verwerkt door Red je Pakketje, zodat het die avond nog wordt bezorgd. Let op! Deze dienst kunnen we enkel aanbieden voor Nederlandse particuliere adressen. Indien je na 15:00 een bestelling plaatst en laat bezorgen op een Nederlands bedrijfsadres, PostNL afhaalpunt of een Belgisch adres, dan verwerken we deze de volgende werkdag als DHL zending die niet dezelfde avond kan worden bezorgd.

Wanneer

Misschien wel het leukste onderdeel van je bestelling: dat moment dat de deurbel gaat. Maar wanneer vindt de bezorging plaats als ik nu bestel? Zie onderstaand overzicht.

Besteld opEerste bezorgmoment
Maandag voor 23:59Dinsdag
Dinsdag voor 23:59Woensdag
Woensdag voor 23:59 Donderdag
Donderdag voor 23:59Vrijdag
Vrijdag voor 15:00Zaterdag
Vrijdag na 15:00Maandag
Zaterdag voor 23:59Maandag
Zondag voor 23:59Maandag

Bezorging door DHL of Red je Pakketje

Ben je op het eerste bezorgmoment niet thuis? Dan probeert DHL of Red je Pakketje het de volgende dag opnieuw. Als je dan weer niet thuis bent zal de postbode van het pakket achterlaten op het dichtstbijzijnde postkantoor waar het 1 weken voor je blijft liggen.

Uiteraard geldt dit alleen voor producten die op het moment van bestellen op voorraad zijn.

Voor meer informatie over aangepaste postbezorging door DHL tijdens feestdagen verwijzen we naar de website van DHL.