EXtreme Ways MotoLapse

Voor 22:00 besteld, morgen in huis!


eXtreme Ways MotoLapse
€ 99,- € 49,-

eXtreme Ways MotoLapse

Afbeelding van eXtreme Ways MotoLapse
Afbeelding van eXtreme Ways MotoLapse
Afbeelding van eXtreme Ways MotoLapse
Afbeelding van eXtreme Ways MotoLapse
Afbeelding van eXtreme Ways MotoLapse
Afbeelding van eXtreme Ways MotoLapse
Afbeelding van eXtreme Ways MotoLapse
Afbeelding van eXtreme Ways MotoLapse

€ 99,- € 49,-

Direct leverbaar!
eXtreme Ways MotoLapse omschrijving

De eXtreme Ways MotoLapse maakt het mogelijk om vette, draaiende timelapsevideo’s te maken met een camera, actioncam of smartphone. Dankzij de geïntegreerde motor bepaal je zelf de draairichting, de snelheid en het aantal graden dat je wilt roteren. Daarnaast kun je de eXtreme Ways Motolapse continue laten draaien, heen en weer laten schommelen binnen een hoek van 120° of in een ronde van 360° elke 90° een stop laten maken en weer verder te laten gaan. Aan de onderkant zit een ingang voor een 1/4"-schroefdraad, zodat je de eXtreme Ways MotoLapse kunt monteren op bijna elk statief. Meegeleverd is een adapter voor GoPro-mounts, waardoor je de MotoLapse op heel veel accessoires met een GoPro-bevestiging kunt vastzetten. Dankzij de geïntegreerde accu hoeft de eXtreme Ways Motolapse niet aan het stopcontact te worden aangesloten en kun je hem op elke locatie gebruiken. De eXtreme Ways MotoLapse gaat tot 180 minuten lang op een enkele batterijlading mee. Met de meegeleverde USB-kabel is hij binnen twee uur weer helemaal opgeladen.

Op de eXtreme Ways MotoLapse kan vrijwel iedere camera met een 1/4"-schroefdraad bevestigd worden. Gebruik de eXtreme Ways Tripod Mount For GoPro om GoPro's te kunnen bevestigen. De MotoLapse is ideaal om te monteren op bijvoorbeeld de eXtreme Ways Nano Suction Cup Mount. Gebruik de Tripod Mount in combinatie met de Brofish Selfie Universal Phone Holder om de MotoLapse te gebruiken met je smartphone.


Leveringsomvang

1x eXtreme Ways MotoLapse


Specificaties

ArtikelnummerEW-MOT-LPS
EAN nummer615872465378

Fabrikant

Fabrieksgarantie 2 jaar
Garantietype Carry-in

Overig

merk Extreme Ways

eXtreme Ways MotoLapse reviews

Gemiddelde score

4.5 / 5

Scores

Kwaliteit
4.5
4.5
Gebruiksgemak
4
4
Mogelijkheden
4
4
Vormgeving
4.5
4.5
Duidelijkheid
3.5
3.5

Jan Voorwinde
12-05-2016 om 10:44
4 / 5

Ik heb de motoLapse aangeschaft puur voor de vakantie`s om solide beelden te maken. Voorop de motor weet ik nog niet hoe hij zich houd bij bepaalde snelheden(afwachten), dit geld natuurlijk ook voor op de auto.
Verder denk ik met dit product geen verkeerde aankoop te hebben gedaan.
Over de service van Vnix wederom geen klagen alles op tijd en netjes afgehandeld. Met vriendelijke groet, Jan Voorwinde.


Pluspunten
  • Over de service van Vnix wederom geen klagen alles op tijd en netjes afgehandeld.
Minpunten
Geen minpunten.
Paul
25-10-2016 om 09:27
5 / 5

Precies wat er staat,, voor 18.00 uur besteld is de volgende dag geleverd.
Gebruiksaanwijzing bij het apparaat laat de wensen over maar na wat uitproberen was alles duidelijk. Mooie kwaliteit, prima geschikt voor timelaps te maken maar ook voor gewoon een mooi vloeiend rond draaiend beeld te krijgen bij een gewone opname. Enige nadeel is dat het geluid van de camera niet echt bruikbaar is omdat je de motortje van de motolapse hoort draaien.


Pluspunten
  • Mooie prijs
  • Prachtig vloeide beelden
  • Oplaadbare accu via usb
Minpunten
  • Geluid van motor is sterk aanwezig bij opname.

Schrijf een review voor eXtreme Ways MotoLapse