DJI Ronin

Voor 22:00 besteld, morgen in huis!


DJI Ronin
€ 2.166,- € 1.695,-

DJI Ronin

Afbeelding van DJI Ronin
Afbeelding van DJI Ronin
Afbeelding van DJI Ronin
Afbeelding van DJI Ronin
Afbeelding van DJI Ronin
Afbeelding van DJI Ronin
Afbeelding van DJI Ronin
Afbeelding van DJI Ronin
Afbeelding van DJI Ronin

€ 2.166,- € 1.695,-

1-2 weken
DJI Ronin omschrijving

De DJI Ronin is het ultieme camerastabilisatiesysteem. Deze gimbal geeft jou dezelfde vrijheid als bij handheld filmen maar zorgt bij bewegende shots voor dezelfde loeistrakke resultaten als een steadicam-systeem. Met zijn speciale sensoren, krachtige borstelloze motoren, uiterste precisie, drie-assige gewricht en geavanceerde algoritmes maakt de DJI Ronin een enorme sprong in de camerastabilisatietechnologie.

Ingenieus systeem

Het computergestuurde systeem werkt tot ongeveer 0,02 graden graden precies. De ingebouwde IMU detecteert beweging en zorgt ervoor dat de motoren daar direct op reageren. De DJI Ronin maakt perfect onderscheid tussen gewenste beweging zoals panning- en trackingshots en ongewenste beweging, zoals trillingen en schokken, zodat altijd de juiste correctie plaatsvindt. De SmoothTrack-functionaliteit verandert tilt- en panbewegingen in strakke en gestabiliseerde perspectieven. Dit maakt het schieten van beelden met een brede hoek of scènes waarbij van dichtbij gefilmd wordt een stuk makkelijker, vooral voor een enkele cameraman.

Voor bijna elke camera

De DJI Ronin kan worden ingesteld op heel veel camera's en lenzen tot 7,3kg, die maximaal 140 mm diep (gemeten vanaf de CG), 225mm hoog en 195mm breed zijn. Camera's zoals de BMPCC, BMCC, Canon 1Dc, Canon 5D MK II, Canon 5D MK III, Canon 6D, Canon 7D, Canon C100, Canon C300, Canon C500, Nikon D800, Panasonic GH3/GH4, Red Epic/Scarlet, Sony Nex7, kunnen onder andere worden gebruikt. Nadat je camera is geconfigureerd, is de Ronin binnen vijf minuten klaar voor gebruik, zodat je enorm veel tijd bespaart op de set. De ingebouwde ATS-technologie (Auto Tune Stability) stelt zich met een druk op de knop direct helemaal in op jouw camera.

Geschikt voor elk scenario

De DJI Ronin is in drie verschillende modi te gebruiken, zodat je voor elk scenario het beste gebruiksgemak ervaart en de gewenste resultaten bereikt. In de standaardmodus kun je de DJI Ronin op alle punten tussen de borst en de grond dragen. Deze houding is ideaal om shots te creëren die normaal met een kraan of camera jib worden bereikt. Voor een hoger perspectief kun je de je camera met de DJI Ronin op ongeveer ooghoogte dragen, zonder dat je het gevoel krijgt dat je boven je macht werkt. Deze modus is ideaal voor shots waarbij je boven een groep mensen uit wilt filmen of de Ronin uit het zonnedak van je auto wilt steken. Als je ruimte moet besparen, bijvoorbeeld als je door smalle gangen moet bewegen, dan is de DJI Ronin ook te dragen als een aktetas. Hierbij draag je de gimbal met één hand langs je lichaam. De SmoothTrack-functionaliteit blijft in elke modus perfect werken. De DJI Ronin kan ook door twee personen worden bestuurd. In deze modus kan een tweede gebruiker met de meegeleverde zender de bewegingen handmatig en onafhankelijk controleren. Dankzij de D-Bus-poort kun je ook een andere zender die op 2.4GHz werkt gebruiken.

Inclusief heavy duty-koffer

Tot vier uur lang is de DJI Ronin achter elkaar te gebruiken met de oplaadbare LiPo-batterij. De complete set wordt geleverd in een extreem sterke, duurzame en waterdichte draagkoffer met wieltjes. Het interieur is voorzien van perfect gesneden foam dat elk onderdeel van je gimbal op zijn plek houdt en beschermt.


Leveringsomvang

1x Power Breakout Box


DJI Ronin video's


Specificaties

ArtikelnummerDJI-RON-GIM
EAN nummer6958265111303

Accu

Accuytype Li-Po
Gebruikstijd 6 uur
Laadstation output 3300 mAh
capaciteit 4350 mAh
gewicht 369.2 g
verwisselbaar
voltage 17.4 V

App

Compabiliteit OSX
Functionaliteit Instellen

Fabrikant

Fabrieksgarantie 2 jaar
Garantietype Carry-in

Fysiek

Draaggewicht Max 3500 g
breedte 28 -38 cm
gewicht 4200 g
hoogte 50 cm
kleur zwart
lengte 62 cm

Gimbal

Nauwkeurigheid 0.02 °
Panhoek 360 °
Stabilisatie assen 3 assen
Tilthoek -170 °

Stroomvoorziening

type Accu

Tempratuur

sensor Digitaal

Overig

merk DJI

DJI Ronin reviews

Helaas heeft nog niemand een beoordeling geschreven over DJI Ronin, maar jij kunt de eerste zijn! Schrijf een review!


Schrijf een review voor DJI Ronin