Sous vider Gevacumeerd koken 

Sous vider Gevacumeerd koken 
€ 38,95 incl. BTW

Sous vider Gevacumeerd koken 

Afbeelding van Sous vider Gevacumeerd koken 
Afbeelding van Sous vider Gevacumeerd koken 
Afbeelding van Sous vider Gevacumeerd koken 

€ 38,95 incl. BTW

Direct leverbaar!



Sous vider Gevacumeerd koken  specificaties

EAN 9789045212364
Artikelnummer KAR-GEV-DRU
Bekijk alle specificaties

Sous vider Gevacumeerd koken  omschrijving

Topchef Thomas Keller (bekroond met 3 Michellinsterren) ontrafelt in zijn schitterend geïllustreerde boek "Sous-Vide: gevacumeerd koken onder druk" de geheimen van sous-vide koken. Deze kooktechniek, waarbij smaak en textuur perfect bewaard blijven, is nu ook toegankelijk voor de gepassioneerde hobbykok. Door vlees, vis en groente te vacumeren en daarna op constante temperatuur te laten garen bereik je resultaten die tot voor kort onmogelijk waren. Met de sous-vide kooktechniek maak je van het taaiste stuk vlees een lekker mals en culinair aantrekkelijk hoogtepunt!

Deze 304 pagina's tellende paperback uitvoering is een onmisbare handleiding in de keuken van iedere (hobby)kok. Haal mee uit je Anova Sous-Vide cooker en optimaliseer je kooktechniek met de heilige graal onder de kookboeken!


Leveringsomvang

1x Gevacumeerd koken onder druk (Thomas Keller)


Specificaties

ArtikelnummerKAR-GEV-DRU
EAN nummer9789045212364

Fabrikant

Fabrikantcode 9789045212364
Garantietype Niet van toepassing

Overig

merk SousVider

Sous vider Gevacumeerd koken  reviews

Helaas heeft nog niemand een beoordeling geschreven over Sous vider Gevacumeerd koken , maar jij kunt de eerste zijn! Schrijf een review!


Schrijf een review voor Sous vider Gevacumeerd koken