Sous vider Gevacumeerd koken
Accessoires
Sous vider Gevacumeerd koken specificaties
EAN | 9789045212364 |
Artikelnummer | KAR-GEV-DRU |
Sous vider Gevacumeerd koken omschrijving
Topchef Thomas Keller (bekroond met 3 Michellinsterren) ontrafelt in zijn schitterend geïllustreerde boek "Sous-Vide: gevacumeerd koken onder druk" de geheimen van sous-vide koken. Deze kooktechniek, waarbij smaak en textuur perfect bewaard blijven, is nu ook toegankelijk voor de gepassioneerde hobbykok. Door vlees, vis en groente te vacumeren en daarna op constante temperatuur te laten garen bereik je resultaten die tot voor kort onmogelijk waren. Met de sous-vide kooktechniek maak je van het taaiste stuk vlees een lekker mals en culinair aantrekkelijk hoogtepunt!
Deze 304 pagina's tellende paperback uitvoering is een onmisbare handleiding in de keuken van iedere (hobby)kok. Haal mee uit je Anova Sous-Vide cooker en optimaliseer je kooktechniek met de heilige graal onder de kookboeken!
Leveringsomvang
1x Gevacumeerd koken onder druk (Thomas Keller)
Specificaties
Artikelnummer | KAR-GEV-DRU |
EAN nummer | 9789045212364 |
Fabrikant
Fabrikantcode | 9789045212364 |
Garantietype | Niet van toepassing |
Overig
merk | SousVider |
Sous vider Gevacumeerd koken reviews
Helaas heeft nog niemand een beoordeling geschreven over Sous vider Gevacumeerd koken , maar jij kunt de eerste zijn! Schrijf een review!