Feiyu Tech WG 3-Axis

Voor 22:00 besteld, morgen in huis!


Feiyu Tech WG 3-Axis
€ 279,- € 249,-

Feiyu Tech WG 3-Axis

Afbeelding van Feiyu Tech WG 3-Axis
Afbeelding van Feiyu Tech WG 3-Axis
Afbeelding van Feiyu Tech WG 3-Axis
Afbeelding van Feiyu Tech WG 3-Axis
Afbeelding van Feiyu Tech WG 3-Axis
Afbeelding van Feiyu Tech WG 3-Axis
Afbeelding van Feiyu Tech WG 3-Axis
Afbeelding van Feiyu Tech WG 3-Axis

€ 279,- € 249,-

Direct leverbaar!
Feiyu Tech WG 3-Axis omschrijving

Filmen met je action cam, maar dan beter

Video-opnames maken terwijl je zelf in volle actie bent – met een GoPro-camera is dit al een tijdje mogelijk. Het grote nadeel hierbij is dat je eigen bewegingen invloed hebben op de camerabeelden. Gelukkig is ook hiervoor inmiddels een oplossing. De Feiyu Tech WG is een superlichte wearable gimbal, een camerastabilisator die je op je eigen lichaam draagt. Bevestig hem op je helm, op je pols, op je borst - waar je maar wilt. De gimbal stabiliseert je camera over 3 assen en corrigeert zo elke beweging. Je maakt professionele, stabiele opnames, zonder heen-en- weer springend of stuiterend beeld. Of je nu gaat skiën, mountainbiken of kitesurfen - je kunt met deze betaalbare gimbal actievideo’s van hoge kwaliteit maken.

In elke positie razendsnel gestabiliseerd

De Feiyu Tech WG is niet alleen ontzettend stabiel, hij is ook nog eens op twee verschillende manieren te gebruiken. Je kunt ervoor kiezen om de gimbal constant op hetzelfde punt gericht te houden, waarbij elke beweging opgevangen wordt. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om via een vertraagde beweging de camera jouw bewegingen te laten volgen. In beide modi zijn de videobeelden van ongekende kwaliteit. In een halve seconde heeft de gimbal zijn positie bepaald, het maakt daarbij niet uit hoe je hem monteert. De Feiyu Tech WG is te gebruiken met een GoPro HERO3, GoPro HERO3+ en GoPro HERO4 action cam.

Makkelijk en multifunctioneel

Door een slim ontwerp is de gebruiksvriendelijkheid van deze wearable gimbal optimaal. Je bedient hem via één knop. Aan- en uitzetten en wisselen van modus zijn zo heel eenvoudig. Doordat hij erg energiezuinig is, kun je liefst 3 uur achter elkaar gebruik maken van de gimbal. Bijna elke GoPro- montering is te combineren met de Feiyu Tech WG, je krijgt standaard een GoPro T-klem- adapter meegeleverd. De gimbal is daarnaast voorzien van een 1/4” statiefaansluiting, zodat je hem ook op andere manieren kunt gebruiken. Met de Feiyu Tech WG heb je een gimbal in handen – of juist niet in handen! – waarmee je video’s maakt die je met trots kunt laten zien.


Leveringsomvang

1x Feiyu Tech G4 WG 3-Axis


Feiyu Tech WG 3-Axis video's


Specificaties

ArtikelnummerFEY-WG-3AX
EAN nummer8718485902833

Accu

Accuytype Li-Ion
Gebruikstijd 3 uur
capaciteit 800 mAh
verwisselbaar
voltage 3.7 V

App

Compabiliteit Windows
Functionaliteit Instellen

Fabrikant

Fabrieksgarantie 2 jaar
Garantietype Carry-in

Fysiek

breedte 8.3 cm
gewicht 188 g
hoogte 9.1 cm
kleur zwart
lengte 9.5 cm

Gimbal

Compatibel cameras GoPro Hero3
Panhoek 320 °
Stabilisatie assen 3 assen

Stroomvoorziening

type Accu

Overig

merk Feiyu Tech

Feiyu Tech WG 3-Axis reviews

Gemiddelde score

3 / 5

Scores

Kwaliteit
4
4
Gebruiksgemak
2
2
Mogelijkheden
2
2
Vormgeving
4
4
Duidelijkheid
1
1

V. Spierings
27-01-2017 om 17:09
3 / 5

Voor het filmen moet je bepalen hoe je de camera er in vast maakt, aangezien er beperkingen zijn. Het wisselen van de camera gaat niet snel en makkelijk en de pennetjes zijn te dun. Vervelendste is de firmware update. De handleiding is te summier en op de website kom je niet snel verder. Je krijgt diverse bestanden RAR en BIN waardoor je eerst die programma's moet installeren om de bestanden te kunnen openen. Zeer omslachtig en (bij mij) nog niet gelukt. Update: het probleem wordt veroorzaakt omdat er geen ondersteuning via Windows 10 is.


Pluspunten
  • Zonder nieuwe firmware lijkt hij het wel al te doen.
Minpunten
  • Beperkingen in de beweging en monteren van de camera.
  • Firmware moeilijk te installeren via PC (windows)
  • Geen duidelijke handleiding aanwezig
  • Erg dunne pennetjes en lastig snel te wisselen.

Schrijf een review voor Feiyu Tech WG 3-Axis