Drones

De drone is misschien wel de ultieme gadget van dit moment. Drones geven je niet alleen de kans een levensechte vliegervaring te beleven, maar ook om ongekende videobeelden en foto’s te maken. Speelgoed of professioneel hulpmiddel: met een quadcopter kun je dingen waarvan je nooit dacht dat je ze zou kunnen.

Lees meer...
18 artikelen  

Vragen? Telefoon: +31508200269 | Whatsapp: +31508200269 | E-mail: info@v-nix.nl
Vragen? Telefoon: +31508200269 | Whatsapp: +31508200269 | E-mail: info@v-nix.nl

Jouw eigen drone binnen handbereik

Je eigen drone kopen leek jaren geleden voor velen nog toekomstmuziek. Inmiddels is er het nodige veranderd. Je kunt met een klein budget al een goede drone of zelfs een drone met camera kopen. Verschillende fabrikanten hebben fraaie drones van topkwaliteit op de markt gebracht. Denk aan een gerenommeerd merk als DJI, maar bijvoorbeeld ook aan de vliegende camera van GoPro.

Drones met eindeloze mogelijkheden

De allereerste drones werden gebruikt voor militaire doeleinden. De laatste jaren ontdekken steeds meer mensen de meerwaarde van een drone. Hobbyvliegers, maar ook fotografen en filmmakers. Een goede cameradrone geeft je eindeloos veel mogelijkheden. In talloze film- en televisieproducties gebruiken de makers quadcopters. Door de geavanceerde technologie kun je met een quadcopter vanuit elke hoek en met elke snelheid perfecte opnames maken.

Een drone kopen van topkwaliteit

Een DJI-drone of een GoPro-drone mag in de uitrusting van een ambitieuze fotograaf of filmmaker eigenlijk niet ontbreken. Daarbij maakt het niet uit of je professioneel of voor de lol aan de slag gaat. De beelden die je maakt met bijvoorbeeld de DJI Spark, de DJI Mavic Pro of de GoPro Karma zijn van de allerhoogste kwaliteit. Scherp, stabiel en superstrak. En dat voor een betaalbare prijs.

Een quadcopter die tegen een stootje kan

Leuk hoor, zo’n mooie drone. Maar gaat dat niet snel kapot? Nou, nee. De nieuwste drones zijn zo ontworpen dat ze niet zomaar uit elkaar vallen. Ook niet als je een keer ergens tegenaan vliegt of crasht. Overigens is die kans niet zo groot, aangezien de moderne technologie in veel drones ervoor zorgt dat de quadcopter automatisch objecten omzeilt.

Drones voor beginners

Heb je nog nooit met een drone gevolgen? De geavanceerde drones met al hun mogelijkheden en technische snufjes lijken misschien wat te hoog gegrepen. Maar schijn bedriegt! Moderne drones zijn ontworpen voor elke gebruiker, van beginner tot ervaren vliegen. Ook zonder vliegervaring lukt het je om bijvoorbeeld een DJI-drone van A naar B te vliegen. Je wordt geholpen door de slimme functies en kunt zelf alles precies instellen zoals je wilt.

Drone-onderdelen en drone-accessoires

Behalve voor de beste drones ben je bij ons ook aan het goede adres als je op zoek bent naar drone-accessoires en drone-onderdelen. Of je nu een onderdeel wilt vervangen of juist de mogelijkheden van je quadcopter wilt uitbreiden: wij hebben het voor je. Hebben we het niet? Dan bestellen we het, en heb je het alsnog snel in huis. Weet jij al welke drone je gaat kiezen?