DJI Drones kopen? DJI Drones direct online kopen | V-Nix.nl

DJI drones

DJI-drones: geliefd bij filmmakers

De drone heeft zich in een paar jaar tijd ontwikkeld van duur speeltje tot onmisbare gadget. Je kunt geen tien minuten tv kijken zonder beelden tegen te komen die met een quadcopter gemaakt zijn. Professionele filmmakers en fotografen likken hun vingers af bij de mogelijkheden die een drone ze biedt. Veel van hen gebruiken een DJI-drone, en dat is niet toevallig.

Lees meer...
15 artikelen   Verwijder alle

Vragen? Telefoon: +31508200269 | Whatsapp: +31508200269 | E-mail: info@v-nix.nl

Populaire DJI-drones

Niet alleen professionele filmmakers, maar ook hobbyisten zweren bij DJI. Het merk mag met gemak tot de bekendste drone-fabrikanten ter wereld gerekend worden. Die populariteit zorgt ervoor dat vrijwel elke DJI-drone wereldwijd in grote aantallen verkocht wordt. Waar aanvankelijk met name de DJI Phantom populair was, heeft het merk inmiddels een ruim assortiment aan fraaie drones.

Van compacte DJI Spark tot opvouwbare Mavic Pro

De compacte, betaalbare DJI Spark en de DJI Mavic Pro met zijn opvouwbare armen zijn twee van de jongere leden van de familie. Ze bedienen een doelgroep die op zoek is naar ultiem gebruiksgemak. Maar ook het meest recente model uit de 'klassieke' Phantom-reeks, de Phantom 4, staat hoog in aanzien. Eigenlijk is het simpel: je weet dat je kwaliteit koopt, welke DJI-drone je ook kiest.

Opvallend door kwaliteit

Een DJI-drone herken je zo. Om te beginnen door het strakke design, waaraan je direct ziet dat de ontwerpers er geen half werk van hebben gemaakt. Maar hoe leuk een fraai uiterlijk ook is – je wilt vooral een quadcopter die goed is. Die makkelijk te besturen is, robuust is en die je echt kunt gebruiken als vliegende camera van hoge kwaliteit. Ook op dat gebied zit je bij DJI goed.

Iedereen kan met een DJI-drone vliegen

DJI beweert met gepaste trots dat iedereen een DJI-drone kan besturen. En dat is ook zo. Je hoeft geen ervaren piloot te zijn om een professionele drone in de lucht te kunnen houden. Tenminste, als het er eentje van DJI is. Wil je wél een beetje uitdaging? Moet het niet te makkelijk zijn? Dat kan ook! Diverse slimme functies en handige opties zorgen ervoor dat DJI-drones altijd precies bieden wat je zoekt.

Filmen met een drone in 4K: stabiel en scherp

Naast het gemak waarmee je ze bestuurt, staan DJI-drones vooral ook bekend om hun camera's. Het feit dat professionele filmmakers gebruik maken van een DJI Inspire of een DJI Phantom, zegt eigenlijk genoeg. Vlijmscherpe beelden in Ultra HD of 4K, zonder ook maar een schokje of trilling, zijn geen uitzondering. En 16 megapixel-foto's ook niet. Als je filmen serieus neemt, kun je niet om een DJI-drone heen.

Lichte Mavic Air of geavanceerde DJI Inspire

DJI-drones kunnen opvallend zijn, zoals de in verschillende kleuren verkrijgbare DJI Spark, maar ook meer terughoudend, zoals de Mavic Pro. Deze laatste valt vooral op door zijn intelligente ontwerp, niet door zijn kleur. Overigens heeft DJI met de rode versie van de Mavic Air een (vederlicht) model gemaakt dat wel degelijk ook qua kleur opvalt. Wil je simpelweg de meest geavanceerde DJI-drone? Dan is de DJI Inspire het overwegen waard.

Steeds slimmere drones

In de loop der jaren is de DJI-drone steeds slimmer geworden. Zo kun je de DJI Spark met een handgebaar een foto van je laten maken, en kan de DJI Mavic Pro automatisch objecten ontwijken. En zo zijn er nog talloze andere superintelligente functies. Bijna elke DJI-drone kun je besturen met je smartphone, via de DJI GO-app. Met die app verander je ook de instellingen, kies je een route, en nog veel meer. Benieuwd? Kijk maar eens wat de verschillende DJI-drones je te bieden hebben.